Til forsiden..

Bygherrerådgivning


Såfremt du har planer om at købe et typehus eller totalentrepriseprojekt, rådgiver vi  med gennemgang og vurdering af projektet, i kontrakt og teknisk henseende, eventuelt foretages analyse sammenholdt med tilsvarende projekter, således der opnås det bedste udgangspunkt.

I byggefasen foretager vi tilsyn med opgaven og sikrer, at det byggeri der udføres også lever op til kontrakten og de tilhørende tegninger, samt at der udføres godt håndværk.

Ved byggeriets afslutning gennemgår vi byggeriet sammen med dig og byggefirmaet, således en overdragelse kan finde sted uden væsentlige mangler, og følger op på at manglerne udbedres.

 

Hvis du står overfor at skulle købe et eksisterende hus, foretager vi gennemgang af bygningen, for fastlæggelse af byggetekniske mangler eller fejl som et supplement til tilstandsrapporten der udarbejdes på sælgerens foranledning.

 

Er det gået galt så du står med med en halvfærdig byggesag og er i konflikt med håndværkerne, vurderer vi det udførte arbejde teknisk og økonomisk, som oplæg til at få en løsning med dine samarbejdspartnere for at komme videre, eller en aftale om retningslinierne for at afbryde samarbejdet, og færdiggøre sagen med et nyt team.

østergade 3 - 4230 skælskør - telefon: 58 19 02 89 - email: info@johnveje.dk